Overslaan en naar de inhoud gaan
ef2-header-006.jpeg

Laravel

maatwerk applicatie

Bij EF2 ontwikkelen we webapplicaties met het PHP framework Laravel. Dit framework vormt een moderne en stabiele basis om de meest grote, flexibele en snelle applicaties te bouwen. Het geeft bovendien de vrijheid om bedrijfsprocessen te ondersteunen zonder concessies te hoeven doen omdat de techniek dit niet toe zou laten. Dit maakt Laravel uitermate geschikt voor het ontwikkelen en doorontwikkelen van maatwerk webapplicaties. 

Laravel maatwerk applicatie

We zien regelmatig dat bedrijven werken met bijvoorbeeld Excel voor bepaalde bedrijfsprocessen, terwijl dat niet de meest efficiënte manier voor hen is. Met behulp van een applicatie kunnen deze bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd of geoptimaliseerd. Zo worden bijvoorbeeld het uitwisselen van informatie en samenwerken met elkaar efficiënter. Dit levert veel tijdwinst op.

Dankzij de slimme onderliggende architectuur is Laravel het meest robuuste en flexibele framework om applicaties te ontwikkelen. Daarnaast is het ook nog eens extreem veilig en supersnel. Dit stelt ons in staat om stabiele webapplicaties te ontwikkelen die voldoen aan specifieke wensen. Doordat wij onze applicaties gestructureerd opbouwen en goed documenteren, zijn onze Laravel applicaties bovendien makkelijk te onderhouden en uit te breiden.

Laravel specialisten met veel ervaring

Bij EF2 werken verschillende Laravel specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met PHP en diepgaande kennis van Laravel. Niet voor niets zijn wij lid van de Dutch Laravel Foundation die zich inzet voor de promotie van het framework en de kennisoverdracht stimuleert. Door veel zelfstudie te doen, Laracasts te kijken, elkaars code te checken en codes te laten checken door derden, blijven wij onszelf ontwikkelen. Zo garanderen wij applicaties van de hoogste kwaliteit. 

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij veel applicaties in Laravel gerealiseerd. Zo ontwikkelden wij voor SolarClarity en Wijlhuizen B2B platformen met een webshop en een persoonlijk dashboard. Door de combinatie van een goede technische oplossing en een slim UX design, zijn deze platformen gebruiksvriendelijk en efficiënt. Eindgebruikers kunnen hierdoor eenvoudig relevante informatie tot zich nemen en producten bestellen. En dat zorgt weer voor meer omzet en meer klantenbinding.

Andere applicaties die wij ontwikkelden, waren bijvoorbeeld een maatwerk facturatiesysteem met een koppeling met de bank voor CMC en meerdere offerte systemen die naadloos aansloten op de wensen van onze klanten. Ook ontwikkelden wij een platform voor Gemeente Veenendaal met API koppelingen om evenementen centraal te verzamelen, te verwerken en te publiceren.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties. Een framework is altijd ondersteunend en niet leidend in het verbeteren van een proces. Onze ervaring met Laravel heeft ons echter geleerd dat dit framework ons geen beperkingen geeft, maar juist snelheid en betrouwbaarheid. We denken graag met je mee en gaan voor je aan de slag.

Laravel specialisten? Je vindt ze bij EF2 

Webapplicaties worden steeds veeleisender vandaag de dag. Een gebruiker wil zijn online takenpakket zo flexibel mogelijk uitvoeren, in één vloeiende workflow. Je kunt er dus niet meer omheen: een stabiele en razendsnelle technische basis is een must have. Een fundament dat staat of valt bij strakke programmering in de back-end en eindigt bij goed doordachte, gebruikersvriendelijke interfaces in de front-end. 

EF2 is een full-service Laravel bureau en realiseert slimme digitale toepassingen voor iedere denkbare doelgroep. Wij denken graag met je mee: hoe kunnen we je volledige bedrijfsproces optimaliseren en automatiseren? Onze gecertificeerde Laravel developers zijn experts in het ontwikkelen en doorontwikkelen van maatwerk applicaties en ondersteunen je daarbij van A tot Z. En dankzij onze Laravel ervaring doen wij geen enkele technische concessie. En jouw gebruikers? Die werken maar wat graag met de vloeiende Laravel applicaties. Zonder enige beperking in de user interface. 

Snelle applicaties dankzij Laravel ervaring 

Het relatief nieuwe Laravel is in de basis een PHP framework. Met ruim 50.000 developers is het één van de populairste en grootste frameworks ter wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. De simpelste verklaring: Laravel biedt een unieke set aan code componenten waar wereldwijde gebruikers, de community, eenduidige afspraken over maken. Het gevolg? Hypermoderne webapplicaties bouw je relatief snel én eenvoudig. 

Veel organisaties zoeken specifiek naar een Laravel bureau. Klanten vragen ons geregeld om volledige bedrijfsprocessen te automatiseren. Natuurlijk, in Excel kan veel. Maar hoe efficiënt en gebruikersvriendelijk is Excel nou eigenlijk? Het is simpelweg niet meer voldoende en eigenlijk niet meer van deze tijd. Je wilt tijdwinst boeken. Doorlopend innoveren. Dát bereik je door onze Laravel developers applicaties te laten bouwen en realiseren, die jouw bedrijfsprocessen tot in de puntjes perfectioneren. 

Laravel applicaties - 100% veilig en makkelijk uitbreidbaar 

Laravel applicaties zijn eenvoudig overdraagbaar tussen verschillende developers. Laat je EF2 alles programmeren, bouwen én uitbreiden? Of zetten onze Laravel developers de basis voor je neer en gaan jouw technische mensen zelf aan de slag? Natuurlijk verzorgen wij dan eerst een uitgebreide training. Laravel applicaties zijn extreem veilig en supersnel, dankzij hun slimme onderliggende architectuur. Volledig maatwerk en specifieke klantwensen. Zelf onderhouden en uitbreiden. Alles is mogelijk, de opties zijn grenzeloos. Onze Laravel experts hebben royale ervaring met dit framework en bouwen de applicaties gestructureerd op. Tijdens het programmeren documenteren wij iedere component uiterst nauwkeurig. 

EF2 heeft meerdere Laravel specialisten in huis. Diepgaande kennis, relevante certificaten en jarenlange ervaring met PHP programmeren zijn hier de standaard. Als kers op de taart zijn wij lid van de Dutch Laravel Foundation. Wij doen zelfstudie, kijken ‘Laracasts’ en laten onze codes checken door externe specialisten uit de community. Alleen zo realiseer je als Laravel bureau applicaties van de hoogste kwaliteit. 

EF2’s uitgebreide Laravel portfolio 

Kies je voor EF2 dan ga je voor zekerheid: klant garantie. Dat is geen grootspraak. Een blik in onze zorgvuldig opgebouwde portfolio bewijst onze kennis en kunde. We leveren projecten om trots op te zijn! In de afgelopen jaren ontwikkelden wij unieke Laravel platformen. Webshops, persoonlijke dashboards en compleet geautomatiseerde workflows. SolarClarity, Wijlhuizen en Pius Floris zijn voorbeelden van tevreden klanten, continu op zoek naar hogere omzet en klantenbinding. Ze vroegen naar een digitale applicatie van het snelste, meest stabiele en gebruikersvriendelijke soort. Dagelijks profiteren hun medewerkers optimaal van onze Laravel platformen. De Laravel techniek werkt uitstekend samen met het front-end framework Vue.Js. Dankzij Laravel draait de basis onder de motorkap zonder morren door, terwijl onze UX designers daar nog een dosis ideaal gebruikersgemak aan toe voegen. Eén ding is zeker: een Laravel applicatie verdient zich binnen no-time terug. 
 

Een maatwerk facturatie systeem realiseren en koppelen aan jouw eigen bank? Dankzij onze Laravel ervaring is alles te programmeren en realiseren. Of wat te denken van compleet geautomatiseerde offertesystemen? De gemeente Veenendaal vroeg naar een applicatie om events te verzamelen, verwerken en publiceren. Volledig, met API’s voor systeemkoppeling uiteraard. Geen probleem! 
 

Laravel bureau EF2 bouwt ook voor jouw organisatie elk denkbaar en op maat gemaakt platform. Vergeet vooral niet op tijd aan de bel te trekken. Wij denken graag in een vroeg stadium met je mee. Onze Laravel developers gaan vervolgens direct voor je aan de slag.