Overslaan en naar de inhoud gaan
EF2 Sfeer_448 (1).jpeg

Drupal specialist

Je vindt ze bij EF2

Websites worden iedere dag moderner en complexer. De meeste organisaties komen met ‘slechts een digitaal visitekaartje’ al lang niet meer weg. Bezoekers willen simpelweg meer functies tot hun beschikking hebben. Daarnaast moeten websites razendsnel werken en er op zowel desktop als smartphone gelikt uitzien. Ze staan 24 uur per dag aan en bieden bezoekers een flexibele en plezierige gebruikerservaring. Gebruikt de doelgroep Windows of Apple, browsen ze in Chrome, Internet Explorer of Safari? Vergeet niet dat de website op ieder platform even goed werkt én smoelt. Daarbij worden complexe databases, inlog-schermen, dashboards en vloeiende workflows probleemloos gekoppeld. Ook niet geheel onbelangrijk: weten internetgebruikers het online platform wel te vinden? Wordt de doelgroep op z’n wenken bediend met bruikbare content?

 

Full-service Drupal bureau

EF2 is zo’n full-service Drupal bureau dat zich letterlijk met álle aspecten van websites bezighoudt. Sinds 2009 zetten wij vol in op het opensource content management systeem (CMS) Drupal. Onze Drupal developers behoren tot de top van Nederland en werken dagelijks aan complexe websites en andere digitale toepassingen. Bij EF2 hebben we bakken aan Drupal ervaring. We stellen zonder twijfel dat we alle ins en outs van Drupal kennen. Tussen de muren van ons bedrijfspand zit een schat aan Drupal ervaring en daar profiteer jij als klant enorm van. Denk je dat we overdrijven? We hebben zelfs één van de acht nationale Drupal Grand Masters in huis. Een ware Drupal topspecialist, die je ’s nachts kunt wakker maken voor misschien wel het beste CMS ter wereld. 


Top notch websites dankzij jarenlange Drupal ervaring 

EF2 heeft ervaring met alle relevante Drupal versies en kent de programmeertaal door en door. Wil jij een Drupal website laten bouwen door EF2? Wij programmeren met Drupal 8 en sinds kort ook met Drupal 9. Onze Drupal strateeg en UX designer zetten graag één stap terug om daarna vol gas vooruit te gaan. Waar moet jouw website aan voldoen? Welke doelgroepen bezoeken jouw website en met welke content maak je ze blij? Hoe gaan we jouw doelgroep bereiken? Na oplevering van de Drupal website onderhoud je zélf de content in een moderne en gebruikersvriendelijke omgeving. Jouw website bezoekers komen terecht in een zeer vloeiende gebruikersinterface. Laat dat maar aan onze UX specialisten over! 

Onze Drupal developers bouwen een unieke homepage, jouw organisatie onderscheidt zich direct van de massa. We ontwikkelen functionele webpagina’s en koppelen jouw actieve systemen. Moet jouw website soepel communiceren met AFAS, Salesforce, Mailchimp of iDEAL? De mogelijkheden zijn eindeloos. Drupal is met zijn modules schaalbaar, waardoor toekomstige wensen snel te realiseren zijn. De Drupal developers van EF2 kunnen de code van dit CMS wel dromen, maar vallen jou niet lastig met programmeertaal. De focus ligt op jouw doelgroep. 

 

Laat jouw platform bouwen in Drupal 9 

In juni 2020 zag het vernieuwde Drupal 9 het daglicht. Onze Drupal specialisten zijn gereed voor de overstap en kennen alle nieuwe modules als hun broekzak. Drupal 9 is een geavanceerde duplicaat van Drupal 8, maar met een verbeterde basistechniek. De vernieuwing zit vooral onder de motorkap. Daarnaast kan ook de Drupal user weer vooruit met een aantal hypermoderne beheerthema’s. Is jouw Drupal 8 website nu in één klap ouderwets? Zeker niet. Bovendien is de overstap naar Drupal 9 website geen ingewikkelde. 

Onze Drupal developers bespreken met jou de mogelijkheden en bekijken de noodzaak van upgraden. EF2 heeft meerdere Drupal topspecialisten in huis. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis. Wij hechten veel waarde aan alle relevante Drupal certificaten. Up-to-date blijven is een must. Alle Drupal developers doen aan zelfstudie, lezen blogs op social media en zijn actief in de wereldwijde community. Alleen zo realiseer je als Drupal bureau de modernste websites van de hoogste kwaliteit. 

EF2’s uitgebreide Drupal portfolio 

Kies je voor EF2 dan ga je voor zekerheid: klantgarantie. Dat is geen grootspraak. Een blik in onze zorgvuldig opgebouwde portfolio bewijst onze kennis en kunde. We leveren projecten om trots op te zijn! En zeg nou zelf, waar anders heb je zomaar een Drupal Grand Master tot je beschikking? Of je nu in de zakelijke dienstverlening actief bent of een groothandel runt. Ook stichtingen, verenigingen en zorginstellingen weten ons goed te vinden. In het bijzonder hebben wij een klik met de mobiliteit- en transportsector. Divers? Wellicht. Maar dat is ook niet zo gek. Iedereen hee_ een website nodig. EF2 ontwerpt en bouwt de Drupal platformen van jouw wensen. En zijn ze in gebruik? We blijven optimaliseren en breiden waar nodig uit. 

Drupal bureau EF2 bouwt ook voor jouw organisatie elk denkbaar en op maat gemaakt digitaal platform. Vergeet vooral niet op tijd aan de bel te trekken. Wij denken graag in een vroeg stadium met je mee. Onze ervaren Drupal developers gaan vervolgens direct voor je aan de slag.