Overslaan en naar de inhoud gaan
Header_blog_UXranking_v2.jpeg

Samen bedenken we ideeën waar je alleen niet op zou komen

Creative + digital

Bij EF2 hebben wij zowel creative als digital in huis. Geen technische oplossing die er niet uitziet. Geen mooie oplossing die niet werkt. Wij weten veel, maar jij ook. Door die kennis te combineren krijg je het beste resultaat. Daarom ben jij als klant ook onderdeel van ons team. Het is een partnership die draait om onderlinge transparantie, eerlijkheid, nieuwsgierigheid en het stimuleren van elkaars business. Samen creëren we het eindresultaat!

  • 0
    Opgericht
  • 0+
    Medewerkers
  • 0
    Onnodige uren

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden relaties. Daarom zorgen wij voor een plezierige werksfeer waarin medewerkers de ruimte krijgen zichzelf te zijn en zich verder te ontwikkelen. Dit doen wij door hen verder te laten leren, door uitdagende opdrachten en regelmatig leuke activiteiten te organiseren. De combinatie van plezier en groei bij ons zorgt voor een betere kwaliteit van jouw product. Daar zijn wij van overtuigd.

evan-ferry.jpg

Nog leuker werken

Werken bij EF2

EF2 staat voor succes. Letterlijk. Het refereert naar het kampioensteam de F2 uit 1988 van voetbalvereniging G.V.V.V.. Daar leerden founders Evan Pierik (huidige eigenaar) en Ferry Gerritsen (sinds 2015 geen functie meer bij EF2) wat een goede samenwerking teweeg kan brengen. Nadat Evan en Ferry in 2004 eerst hun eigen geluk beproefden met de oprichting van Reclamebureau Pierik en Communicatiebureau FerryGood Solutions, besloten zij opnieuw de krachten te bundelen. 1 Augustus 2010 richtten zij EF2 op. Oftewel, ef-twee. Dat de eerste letters van beide voornamen overeenkomen en verwijzen naar het succesjaar F2-1988 F2 kon geen toeval zijn.

Inmiddels heeft EF2 zich ontwikkeld tot landelijke specialist. EF2 is ambitieuzer dan ooit. We willen steeds mooiere cases maken en complexe uitdagingen aangaan. Elke dag weer! 

Laten we kennismaken!

cultuur.jpg

Onze specialisten

team

Team creative

Team digital

Kom jij ons team versterken?

career

Staat je vacature er niet bij?

Werken bij Ef2

Ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière, maar staat er geen passende vacature bij? We staan altijd open voor talent. Wil je werken in een jonge, dynamische en creatieve omgeving. Kom dan een kop koffie drinken. 

Neem contact met ons op